Huur een platbodem bij
CorFey platbodemverhuur B.V.

Jan Steen

2 tot 5 personen

Met haar helder witte kleur is deze platbodem een indrukwekkende verschijning. Mooi van buiten, compleet van binnen. Van koelkast tot marifoon, van verwarming tot GPS/dieptemeter. De radio/CD-speler is ook geschikt voor uw MP3-speler. En, net als de andere schepen in de vloot, heeft de Jan Steen ook een teakdek.

Het elektrisch systeem bestaat uit een automatische acculader die de beide lichtaccu’s en de startaccu op peil houdt. Uiteraard werkt dit op de motor en op walstroom.

Kortom: een zeer geschikte platbodem voor zeilvakanties op de Waddenzee en op de Friese meren.

Boek meteen

Changeover
Note! A maximum of 6 day(s) can be selected.
Loading...

Specificaties

Boek deze platbodem vanaf € 675,- per weekend

Meer over deze platbodem

Op de ‘Jan Steen’ zit tevens een plankje waarmee je de losse kompaspaal in de kuip in een handomdraai verandert in een ontbijttafeltje. In de voorkooien van ruim 2m is er ook voldoende plaats.

De Jan Steen is ook ontworpen door Gipon en gebouwd door Kooijman en De Vries onder bouwnummer 177. Ze meet 8.50m en heeft een diepgang van ca. 75 cm. De Bol biedt voldoende ruimte voor 4 tot 5 personen. In de kajuit heeft u een stahoogte van ruim 1.90m en onder het grote schuifluik ruim 2.0m.

Kortom: het is een fantastische platbodem om mee onderweg te zijn en daardoor een ideale platbodem voor zeilvakanties op de Friese meren en de Waddenzee!

Wilt u meer informatie over de zeilgebieden en de werkwijze? Klik hier voor vaartips en hoe het huren van een platbodem bij ons in zijn werk gaat.