Plattbodenschiffe mieten
@ CorFey platbodemverhuur B.V.

De Goede Hoop

2 bis 5 Personen

Met haar prachtige donkergroene romp, witte kajuit en klassiek bruine zeilen is platbodem De Goede Hoop absoluut een plaatje om te zien. Naast de wind wordt ze aangedreven door een Craftsman scheepsdiesel van 27pk (2016), die bij geen- of tegenwind u brengt waarheen u wilt. Deze Vollenhovense Bol is ooit gebruikt door Dhr. Jan Kooijman (de bouwer) om vaarinstructie mee te geven!

Buchen

Changeover
Note! A maximum of 6 day(s) can be selected.
Loading...

Spezifikationen

Buchen Sie dieses Schiff ab € 595,- pro Wochenende

Mehr über diesen

Het zeilschip heeft een mooi groot schuifluik. Ontwaken in aan boord met de ochtendzon in het luik; hoe mooi wil je het hebben.

Platbodem De Goede Hoop is ontworpen door Gipon en gebouwd door Kooijman en De Vries onder bouwnummer 199. Ze meet 8.10m en heeft een diepgang van ca. 70 cm. De platbodem biedt voldoende ruimte voor 4 tot 5 personen. In de kajuit heeft u een stahoogte van ruim 1.80m en onder het grote schuifluik ruim 1.90m.

Het is een genot om met zo’n schip onderweg te zijn. Kortom, een ideale platbodem om te huren voor een prachtige zeilvakantie op het Wad of de Friese meren!

Wilt u meer informatie over de zeilgebieden en de werkwijze? Klik x voor vaartips en hoe het huren van een platbodem bij ons in zijn werk gaat.