Plattbodenschiffe mieten
@ CorFey platbodemverhuur B.V.

Vrouwe Neeltje

7 bis 8 Personen

De Tjalk ‘Vrouwe Neeltje’ is een prachtig ruim schip, geschikt voor 7 a 8 personen. De stahoogte in deze tjalk is 185cm in de keuken en 170cm in het leefgedeelte. Enkele details van dit mooie schip zijn 2 koelkasten, warm water, 600 ltr watertank, 100 lit diesel tank, boegschroef, ruime Kuip en een oventje voor warme broodjes. Heerlijk als u geniet van het droogvallen op de bodem van onze prachtige Waddenzee. Deze Tjalk is gebouwd in Drachten met als bouwjaar 1908.

Buchen

Changeover
Note! A maximum of 6 day(s) can be selected.
Loading...

Spezifikationen

Buchen Sie dieses Schiff ab € 1.015,- pro Wochenende

Mehr über diesen

Exterieur

De Tjalk kan gemakkelijk met tweepersonen bediend worden. Het heeft een nieuwe en betrouwbare dieselmotor en helmstokbediening. De tjalk heeft een grootzeil, fok en een fok die on the fly gehesen kan worden. De mast is 17m en eenvoudig neer te laten met een leginrichting waardoor je gemakkelijk onder bruggen door kunt varen. Zo is deze 12,92m lange platbodem zeer geschikt voor de verhuur en kan er gemakkelijk op de Friese Meren en de Waddenzee gezeild worden.

In de ruime kuip kunnen zes personen comfortabel zitten, een biertje drinken, samen eten en genieten van de avond in de haven.

Interieur

Het schip beschikt over alle nodige voorzieningen. Zo heeft de Tjalk een snelle en moderne verwarming en een warmwatersysteem. De ruime kombuis is van alle gemakken voorzien waaronder een grote koelkast, gasfornuis en een oven. De ruime salon heeft een uitschuifbare eettafel voor 5-6 personen met een ruime bank, veel bergruimte in ingebouwde kasten, een tafel en een knusse houtkachel. Hieraan grenzend is het toilet te vinden.

Aan bakboordzijde bevindt zich de badkamer met ligbad. In de boeg bevinden zich 2x tweepersoonshutten en 1x een eenpersoon hut. Hiernaast is in het dagverblijf (stahoogte 1.50m) een ruime en comfortabele bank welke gebruikt kan worden als eenpersoonsslaapbank.

Wilt u meer informatie over de zeilgebieden en de werkwijze? Klik hier voor vaartips en hoe het huren van een platbodem bij ons in zijn werk gaat.